• head_banner_01

SUV Car Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah cocog pikeun Ford Explorer

Katerangan pondok:

  • Cocog Sampurna - Ngan pas pikeun Ford Explorer
  • Kualitas Pangsaéna - didamel tina aluminium extruded kelas pesawat Tawarkeun anu pangsaéna dina panyalindungan korosi, daya tahan, sareng kakuatan.
  • Gampang dipasang - Gampang dipasang baut.Taya pangeboran atawa motong diperlukeun.Kabéh hardware ningkatna kaasup.
  • Jaminan No-Repot - jaminan standar.2-Taun kualitas luhur ngalawan defects manufaktur!
  • Paket Alus: Dijual Salaku 2 pcs Sisi Kénca sareng Katuhu, kantong gelembung di jero, kotak karton nétral di luar

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang SUV Car Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah cocog pikeun Ford Explorer
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Ford Explorer
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Simkuring gaduh motong laser, stamping, bending, molding sarta garis mindahkeun fléksibel séjén, sangkan bisa nyadiakeun sagala model léngkah samping nu rék.Simkuring nampi ODM & OEM.Urang ogé nyadiakeun pakét custom, kelir custom, tata desain, ngembangkeun produk anyar.Kami ngagaduhan sistem kontrol kualitas perusahaan anu sampurna, bakal ngarengsekeun pamariksaan sateuacan pangiriman.

4
1
3

Instalasi basajan Jeung High Fit

1

Nyetel bar léngkah samping ieu cukup gampang sareng tiasa dipasang ku saha waé anu gaduh kaahlian mékanis anu hampang.Nganggo kurung sareng hardware anu disayogikeun, bar léngkah samping ieu tiasa dipasang sacara aman ka titik lokasi pabrik kendaraan anjeun.Taya pangeboran diperlukeun.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Mitsubishi L200 ngajalankeun Boards Sisi Hambalan Nerf Bar Pedals Platform

      Mitsubishi L200 Running Boards Sisi Léngkah Nerf ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mitsubishi L200 Running Boards Sisi Léngkah Nerf Bars Pedals Platform Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mitsubishi L200 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Jual SUV Car Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana supir & p...

    • Mobil SUV Toyota RAV4 ngajalankeun Boards Sisi Lengkah Nerf Bar

      Mobil SUV Toyota RAV4 Running Boards Sisi ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV Toyota RAV4 Running Boards Side Step Nerf Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Toyota RAV4 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Acceptable Packing Carton Factory Direct Sell SUV Car Side Steps 100% brand new Factory Style step bars for both drivers & penumpangna...

    • Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022 Sisi Léngkah Nerf Bar

      Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022 Sisi Léngkah Nerf Bar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun HONDA CRV Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Spésialisasi dina produksi pedal mobil, rak bagasi, fr ...

    • Nerf Bar Ngajalankeun Board Bar Sisi Rok Sisi Lengkah Pikeun Audi Q5

      Nerf Bar Ngajalankeun Board Bar Sisi Rok Sisi Lengkah ...

      Spésifikasi Ngaran Item 4X4 off-road pickup mobil sisi lengkah dewan pikeun Audi Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Audi Q3 Q5 Q7 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Lengkah samping ieu dijieunna tina Al Alloy kalawan kinerja alus, kateguhan kuat, luhur ...

    • Pesawat Kelas Aluminium Ngajalankeun Boards Sisi Léngkah Pas pikeun Mercedes-Benz ML-Kelas

      Pesawat Kelas Aluminium ngajalankeun Boards Sisi Ste ...

      Spésifikasi Ngaran Item Pesawat Kelas Aluminium Running Boards Léngkah Samping Cocog pikeun Mercedes-Benz ML-Class Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mercedes-Benz ML-Class Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Kami ngajalankeun papan dijieun tina denda ...

    • Running Board Cocog sareng Benz X166 2013-2016 GL-Class & 2017-2019 GLS-Class, SUV Factory Style Side Step Bar Nerf Bars

      Ngajalankeun Board Cocog jeung Benz X166 2013-20...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Board Cocog jeung Benz X166 2013-2016 GL-Kelas & 2017-2019 GLS-Kelas, SUV Factory Style Sisi Lengkah Bar Nerf Bar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Benz GLS Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah 100% dedak ...

    whatsapp