• head_banner_01

Tentang Kami

perusahaan-pic

Profil Perusahaan

Zhenjiang Jazz Off-Road Automobile Parts Co., Ltd. mangrupikeun R&D, manufaktur, salaku salah sahiji perusahaan tuning otomotif profésional.Pausahaan diadegkeun dina 2012, ibukota didaptarkeun 1 juta yuan.Urang lokasina di kota Jiepai, Zhenjiang, Jiangsu nu mibanda reputasi basa produksi motor Cina.Pausahaan adhering pikeun ngaronjatkeun penampilan konfigurasi wahana, ngarah konsép trend modifikasi mobil, sarta terus ngamekarkeun kualitas luhur, produk pribadi.Leuwih ti 10 taun akumulasi pangalaman jeung usaha unremitting pikeun ngabentuk garis produk euyeub.Katutupan léngkah sisi / dewan jalan, rak hateup, bemper hareup sareng pungkur sareng asesoris séri anu sanés.Jas produk pikeun modél masif kalebet Cina, Jepang sareng Koréa Kidul, Éropa sareng merek Amérika Serikat.

Konsisten taat kana kualitas kahiji pikeun parusahaan geus dibawa reputasi alus sarta hasil fruitful.Konsumén sakuliah Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kalér, Éropa.Kusabab perusahaan diadegkeun dina taun 2012, penjualan parantos ngajaga pertumbuhan anu stabil sareng stabil, ti 2013 dugi ka 2015 tilu taun, penjualan taunan perusahaan 250 rébu (set), kaluaran taunan dugi ka 300 rébu potongan (set).Merek perusahaan "JS" ngagaduhan citra merek anu luhur sareng reputasi anu saé dina industri bagian luar.produk ngaropéa pribadi pikeun konsumén anu favored ku pamaké.

bengkel-2

Pausahaan salawasna lengket:gawé babarengan jeung silih benefit, ngembangkeun cageur, kapuasan customer nyaeta tujuan ngungudag greatest urang, sarta salawasna nyieun produk mumpuni pikeun konsumén urang!

Zhenjiang Jazz Off-Road Automobile Parts Co., Ltd. ti saprak mimitina, salawasna taat kana bakat pikeun ieu, prinsip kajembaran, ngumpulkeun babarengan elit industri, téknologi inpormasi canggih asing, metode manajemén sareng pangalaman bisnis sareng realitas usaha domestik, nyadiakeun usaha kalawan rentang pinuh ku solusi, mantuan usaha pikeun ngaronjatkeun tingkat manajemén jeung kapasitas produksi, sangkan perusahaan dina kompetisi pasar sengit salawasna tetep kalapa, pikeun ngahontal parusahaan ngembangkeun gancang tur ajeg.

Slogan perusahaan:Dina raraga impian, urang ngalakukeun usaha unremitting.

Keunggulan Perusahaan: Perusahaan gaduh kakuatan téknis anu kuat, téknologi produksi canggih, alat uji anu sampurna, desain anu beunghar sareng pangalaman pangembangan sareng bakat, sareng ngahontal mitra strategis sareng seueur perusahaan suku cadang mobil di bumi sareng di luar negeri.Kami salawasna taat kana integritas dumasar kana kualitas.

bengkel-1

Naha milih urang?

1. kualitas alus teuing jeung harga kalapa ti pabrik jualan langsung
Perusahaan kami ngagaduhan peralatan canggih sareng desainer anu mumpuni.Inspeksi kualitas produk ti sudut pandang konsumen, barang massa pikeun inspeksi kualitas bulk.Eusi utamana museurkeun kana penampilan, fungsi jeung applicability produk!ngajamin sadaya produk tanpa cacad dina kualitas.

2. Desain aslina, Persist dina inovasi
Simkuring gaduh tim design unggulan urang sorangan, aksés ka Jumlah patén-patén penampilan.Produk kalebet BMW, Benz, Audi, Porsche, Volvo, Cadillac, Infiniti, Lexus, Volkswagen, Buick, Honda, TOYOTA, NISSAN, KIA sareng merek sanésna.

3. OEM & ODM ditarima
Modél asesoris mobil ngaropéa sayogi.Wilujeng ngabagi ideu sareng kami, hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

4. kualitas alus teuing jeung harga kalapa ti pabrik jualan langsung
Sadaya barang ti Zhenjiang Jazz Off-Road Automobile Parts Co., Ltd.. penjualan langsung ka panangan anjeun, teu aya hubungan antara tengahna.

Perusahaan Tembongkeun

paméran-1
paméran-2
paméran-3
paméran-1

Jasa Kami

Nyaho langkung seueur ngeunaan kami, bakal ngabantosan anjeun langkung seueur.

01

jasa pra-penjualan

- Inquiry sarta rojongan konsultan.15 taun pangalaman teknis pompa;

- Hiji-ka-hiji insinyur jualan jasa teknis;

- Hot-garis jasa sadia dina 24h, direspon dina 8h;

02

jasa saatos-jualan

- evaluasi peralatan latihan teknis;

- Pamasangan sareng debugging troubleshoot;

- Pangropéa update sareng perbaikan;

- Garansi sataun.Nyadiakeun rojongan teknis bébas sadaya-hirup produk;

- Tetep sadaya-hirup ngahubungan sareng klien, meunang eupan balik ngeunaan pamakéan pakakas sarta nyieun kualitas produk terus perfected;


whatsapp