• head_banner_01

Rak hateup

  • Mobil Hateup Sisi Rel Bagasi Cargo Carrier pikeun Mercedes Vito

    Mobil Hateup Sisi Rel Bagasi Cargo Carrier pikeun Mercedes Vito

    ● FITMENT: Mercedes Vito

    ● BAHAN: Hateup Sisi Bar ieu dijieunna tina kualitas luhur, kuat, lightweight, aerodinamika sarta aluminium anodized.

    ● KAPASITAS: The Screwed Roof Racks tiasa ngamuat nepi ka 165 LBS.Di sagigireun nambihan kapasitas bantalan beban anu aman, rak hateup ieu bakal ngarobih tampilan kendaraan anjeun kalayan desain luar anu luar biasa.

    ● DESAIN: Aerodynamic, waterproof, Cai-tahan.Pituduh instruksi sadia tur euweuh motong - pangeboran diperlukeun pikeun instalasi.

    ● Rel Sisi Hateup Mobil Rooftop Bagasi Cargo Carrier Kayak Storage Set Cocog sareng Mercedes Vito

whatsapp