• head_banner_01

Produk

  • Ngajalankeun Boards cocog sareng Toyota Rush INNOVA Aluminium Alloy Sisi Hambalan Nerf Bar

    Ngajalankeun Boards cocog sareng Toyota Rush INNOVA Aluminium Alloy Sisi Hambalan Nerf Bar

    • Kasaluyuan tepat: ngajalankeun dewan cocog sareng Toyota Rush INNOVA
    • Pedal Sisi Kinerja Tinggi: Pedal 6.5in anu lega pisan masihan éntri anu aman sareng merenah sareng kaluar tina kendaraan anjeun;Pad léngkah tina léngkah-léngkah sisi ieu didamel tina stainless steel anu dicap sareng dilapis ku bubuk hideung bertekstur awét pikeun daya tarik tambahan sareng résistansi korosi.
    • Kuat jeung awét: konstruksi Aluminium ensures rigidity unshakable, bari bulkheads alloy aluminium dina duanana tungtung nyadiakeun kakuatan ditambahkeun;Unggal nerf bar ieu kabuktian nanganan nepi ka 350 lbs.tanpa bending
    • Desain béda: Fitur garis tabung genep sisi anu pas pas kana panél rocker bari ogé nawiskeun tampilan anu kasar;Ngagabungkeun terusan division kalawan jalan buta nyadiakeun traction ample na skid-lalawanan;Caps tungtung alloy aluminium gaduh daya tahan anu ditingkatkeun sareng tampilan anu ramping
    • Instalasi Gampang: Hadir kalawan rel slidable on deui pikeun kustomisasi posisi merenah;Unggal kit khusus pikeun kendaraan anjeun;Turutan parentah lengkep pikeun instalasi bolt-on gampang tanpa pangeboran atawa motong diperlukeun
  • Dodge Ram JCUV Nyokot Cab Sisi Lengkah Bar Hideung Heavy Duty Steel

    Dodge Ram JCUV Nyokot Cab Sisi Lengkah Bar Hideung Heavy Duty Steel

    • BAHAN: Ngajalankeun Boards pikeun Dodge ram JCUV Jeung Tugas Beurat Karbon SteelSareng Anti-slip Plastik Léngkah
    • MUDAH DIINSTAL: Gampang dipasang Bolt-on.Taya pangeboran Atawa motong diperlukeun.Sadaya Parangkat Panyambung sareng Parentah Pamasangan Kalebet.Pasangkeun kurung pamasangan handapeun treuk heula teras papan jalan
    • DESIGN INOVATIF: Produk Ieu Anyar Dirarancang Sareng Kéngingkeun Patén Di Kami.Desain Slider, Bisa Nyaluyukeun Posisi Dina Kandaraan Maju & Mundur Pikeun Kustomisasi Leuwih alus
    • OE STYLE: nganggo Pad Lengkah Plastik anu tahan slip. Sigana mah Bahan Kualitas Luhur Sareng OEM Sarupa
  • Bar Lengkah Kaki pikeun Land Rover Discovery Sport Running Boards Side Steps nerf bar Pedal Protector OE Style

    Bar Lengkah Kaki pikeun Land Rover Discovery Sport Running Boards Side Steps nerf bar Pedal Protector OE Style

    • Harga pikeun sapasang(papan jalan kénca sareng katuhu)
    • Ulah bor, make liang pabrik
    • bahan baku utama: kualitas luhur Aluminium & ABS ect
    • Kaasup kurung sareng bagian anu dipasang
  • Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng Chevrolet Silverado

    Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng Chevrolet Silverado

    • Papan jalan ieu cocog sareng Chevrolet Silverado
    • Datang jeung susunan [2] finish ngajalankeun dewan jeung palastik ABS katutupan slip-tahan step pad.Éta tiasa ngadukung dugi ka 500lbs.
    • Diwangun tina stainless steel awét sareng tahan karat sareng tutup tungtung plastik ABS pikeun mastikeun umur panjang.
    • Gampang dipasang, baut pamasangan henteu aya bor langsung ka titik pemasangan pabrik kirang ti sajam (paling model).Perhatikeun: Kandaraan husus ningkatna kurung kaasup.
  • Ngajalankeun Boards Sisi Step Nerf Bars Cocog sareng Mercedes Benz GL-Class X164 GL450

    Ngajalankeun Boards Sisi Step Nerf Bars Cocog sareng Mercedes Benz GL-Class X164 GL450

    • Sadaya Barang Kami 100% Dina Bungkusan Asli!
    • Item Persis Sarua jeung Ditémbongkeun dina Gambar!Anjeun Bakal Narima Item Pastina Anjeun Dibeuli!
    • Pamasangan Gampang dina Sadaya Barang Kami!Saeutik mun Taya Modifikasi diperlukeun di Best!
    • Ngabalikeun duit 30 Dinten & Garansi Ngagantian Barang Cacat 90 Dinten!Sakur Masalah sareng Barang Anjeun Punten Telepon / Kirim surélék Kami sareng Kami Bakal Ngabantosan Anjeun!
    • FITMENT: Cocog sareng model Mercedes-Benz X164 GL-Class.
  • Mercedes Benz ML Kelas ngajalankeun Boards OE Factory Style Sadaya Hideung Sisi Lengkah Bar

    Mercedes Benz ML Kelas ngajalankeun Boards OE Factory Style Sadaya Hideung Sisi Lengkah Bar

    • Kualitas & Fitment - Cocog sareng Mercedes Benz ML Kelas.Sadaya papan jalan kami ngaliwat prosés pas uji in-house anu ketat pikeun ngajamin anjeun produk kualitas luhur.
    • Bahan Dipercanten - Dijieun tina bahan kelas luhur pikeun tahan karat.
    • Fitur - Ngagampangkeun aksés asup sareng kaluar kendaraan anjeun ogé tambahkeun tampilan agrésif pikeun ngabédakeun kendaraan anjeun ti anu sanés.
    • Ngajagi Kandaraan Anjeun - Kalayan sakumpulan bar léngkah sisi anu kualitas dina tempatna, kerikil, batu, sareng bahaya jalan sanésna diblokir tina dialungkeun cukup luhur pikeun ngeruk atanapi nyéépkeun kendaraan anjeun.
    • Palayanan Terpercaya - Kami parantos naliti sareng ngembangkeun suku cadang otomotif salami mangtaun-taun.Nyadiakeun anjeun pangalaman balanja anu pikaresepeun mangrupikeun prioritas utama kami.Mangga nempatkeun pesenan anjeun tanpa worries.
  • Sisi Léngkah Ngajalankeun Board Fit Nyokot Treuk Cab Pickup Sisi Bar Nerf Bar Pareum Jalan Asesoris

    Sisi Léngkah Ngajalankeun Board Fit Nyokot Treuk Cab Pickup Sisi Bar Nerf Bar Pareum Jalan Asesoris

    • COCOK - Cocog sareng PickUp Truck
    • SURFACE FINISH- Dijieun ku tabung oval stainless steel anu digosok ultra kuat sareng beurat pikeun tahan karat sareng bantalan undak tahan UV anu henteu licin 4 inci.
    • DESAIN OUTSTANDING - Léngkah samping JS masihan mobil anjeun penampilan luar biasa sareng panyalindungan tambahan, ngajantenkeun anjeun gampang asup atanapi kaluar tina mobil anjeun.
    • MUDAH DIINSTAL - Gampang dipasang baut.Kabéh hardware ningkatna jeung instruksi Instalasi kaasup.
  • Sisi Léngkah Ngajalankeun Board Nerf Bar pikeun Nissan Navara Nyokot Mobil

    Sisi Léngkah Ngajalankeun Board Nerf Bar pikeun Nissan Navara Nyokot Mobil

    • Aplikasi: Pikeun Modél Nissan Navara Cab
    • Oval Style Design Tube, Rugged Frame & Gunung Desain Tube Pikeun Kakuatan & Durability
    • Beurat Kawajiban Steel Jeung Hideung Warna Bubuk palapis, Steel Tube Maximizes Protection Karat
  • Ngajalankeun Boards Sisi Hambalan Pas pikeun Fencon Super Kawajiban Nerf Bar Sisi Hambalan Sisi Bar

    Ngajalankeun Boards Sisi Hambalan Pas pikeun Fencon Super Kawajiban Nerf Bar Sisi Hambalan Sisi Bar

    • Hurungkeun sareng Pareum Langkung Gampang: Léngkah sisi JS kalayan pedal 6 inci nyayogikeun rohangan anu langkung lega pikeun angkat sareng mareuman kendaraan anjeun, anu langkung aman sareng langkung merenah.
    • Fitment Precise: Cocog sareng Fencon
    • Nangtung Nepi ka 350 lbs: Konstruksi aluminium anu kuat sareng kurung ngamungkinkeun unggal tacoma ngajalankeun boards awak kabin pikeun ngamuat 2 dewasa dina waktos anu sami tanpa ngagulung
    • Anti dieunakeun sareng Anti korosi: Pola sisikian ningkat ningkatkeun gaya gesekan tina papan jalan tacoma;palapis hideung textured nawiskeun lalawanan korosi tambahan
    • Gampang Nyetél: Rel slidable dina tonggong ngabantosan pas kana posisi.Kalayan desain bolt-on awak, anjeun tiasa masang bar nerf tacoma dina 40-60 menit tanpa pangeboran.
  • Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng MAXUS

    Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng MAXUS

    • Set tina 2 papan jalan iBoard pikeun treuk atanapi SUV anjeun, kalebet kurung dukungan, Kit pemasangan, hardware
    • Papan Jalan Kawajiban Beurat sareng Tungtung Ngangkat anu Dilakukeun salaku Penjaga Leutak
    • Dijieun tina Aluminium kelas Pesawat, Papan sareng Tungtung Logam Dilas Duaan pikeun Integrasi Seamless - Dijamin Tetep Dina Salamina
    • Panjang Pinuh sareng Tahan UV Luhur Pakem Tread Top pikeun Footing Aman sareng Perlindungan Anti-slip
  • Aluminium OE Style ngajalankeun Boards ngagantian pikeun Taiwan Tipe Toyota RAV4 Sisi Lengkah

    Aluminium OE Style ngajalankeun Boards ngagantian pikeun Taiwan Tipe Toyota RAV4 Sisi Lengkah

    • Fitment: Toyota RAV4.Surface-finish: bubuk hideung coated;Bahan: dijieunna tina aluminium kelas pesawat.
    • Posisi: datangna jeung dua sisi: 1pc pikeun supir samping jeung 1pc pikeun panumpang.
    • Aksés gampang sareng kaluar tina kendaraan kalayan panyalindungan tambahan sareng kaamanan di sisi.
    • Pamasangan henteu gampang berkat liang anu tos dibor sareng kit pemasangan anu cocog pikeun kendaraan anjeun.
    • Punten parios taun sareng modél dina katerangan pikeun mastikeun éta cocog sareng kendaraan anjeun.
  • Ngajalankeun dewan Sisi Lengkah Nerf Bar pas pikeun 2012-2016 2013 pikeun Honda CRV

    Ngajalankeun dewan Sisi Lengkah Nerf Bar pas pikeun 2012-2016 2013 pikeun Honda CRV

    • PERFECT FITMENT: ECCPP Side Step Nerf Bars cocog pikeun 2012 -2016 2013 pikeun Honda CRV
    • DESAIN PERTIMBANGAN: non:slip bantalan léngkah anu lega masihan anjeun lega léngkah sareng ngurus léngkah anjeun dina mobil.
    • SERVICE ECCPP: Utamana mangpaat dina 2012 -2016 2013 pikeun Honda CRV ,Sistem girder Dual nyadiakeun panyalindungan maksimum pikeun underside tina dampak ngaruksak.Nepi ka 350 LBS kapasitas beurat pikeun saban gigir.
    • Pakét Ngawengku: Running Board x 2, Sadaya hardware dipasang.
    • KIT CUSTOMIZED: Unggal kit dipasang direkayasa khusus pikeun desain kendaraan anjeun, mangga ngahubungi kami iraha waé upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi keluhan.
whatsapp