• head_banner_01

Ngajalankeun Boards cocog sareng Toyota Rush INNOVA Aluminium Alloy Sisi Hambalan Nerf Bar

Katerangan pondok:

  • Kasaluyuan tepat: ngajalankeun dewan cocog sareng Toyota Rush INNOVA
  • Pedal Sisi Kinerja Tinggi: Pedal 6.5in anu lega pisan masihan éntri anu aman sareng merenah sareng kaluar tina kendaraan anjeun;Pad léngkah tina léngkah-léngkah sisi ieu didamel tina stainless steel anu dicap sareng dilapis ku bubuk hideung bertekstur awét pikeun daya tarik tambahan sareng résistansi korosi.
  • Kuat jeung awét: konstruksi Aluminium ensures rigidity unshakable, bari bulkheads alloy aluminium dina duanana tungtung nyadiakeun kakuatan ditambahkeun;Unggal nerf bar ieu kabuktian nanganan nepi ka 350 lbs.tanpa bending
  • Desain béda: Fitur garis tabung genep sisi anu pas pas kana panél rocker bari ogé nawiskeun tampilan anu kasar;Ngagabungkeun terusan division kalawan jalan buta nyadiakeun traction ample na skid-lalawanan;Caps tungtung alloy aluminium gaduh daya tahan anu ditingkatkeun sareng tampilan anu ramping
  • Instalasi Gampang: Hadir kalawan rel slidable on deui pikeun kustomisasi posisi merenah;Unggal kit khusus pikeun kendaraan anjeun;Turutan parentah lengkep pikeun instalasi bolt-on gampang tanpa pangeboran atawa motong diperlukeun

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Mobil ngajalankeun dewan sisi hambalan bar pikeun Toyota Rush INNOVA
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Toyota Rush INNOVA
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Pembekal top profésional Cina khusus, kualitas luhur mobil aftermarket sareng asesoris treuk.Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur aksésori otomatis.Kami khususna profésional dina Sistem Lengkah Sisi, Manajemén Kargo Hateup, Bumper Hareup & Pungkur sareng Pipa Knalpot.

8
9
7

Instalasi basajan Jeung High Fit

hilux-3

Urang nyadiakeun finish permukaan awét tina Stainless steel digosok, tékstur rupa bubuk hideung jeung tékstur beurat bubuk hideung finish.Step pad dirancang pikeun masihan aréa trample anu langkung luas.Kabin tungtung oval anu dilas tiasa nyayogikeun panyalindungan anu langkung tangguh sareng tahan cai.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Pérak & Sadaya Léngkah Sisi Hideung Papan Jalan Nerf Bar Cocog sareng Range Rover Sport 2005-2012

      Pérak & Sadaya Lengkah Sisi Hideung Ngajalankeun Babi...

      Spésifikasi Ngaran Item 4X4 off-road pickup mobil sisi lengkah dewan pikeun Range Rover Olahraga Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Range rover olahraga 05-12 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Ieu hambalan samping nyaeta dijieun tina Al Alloy kalawan kinerja alus, ...

    • Mobil SUV Toyota RAV4 ngajalankeun Boards Sisi Lengkah Nerf Bar

      Mobil SUV Toyota RAV4 Running Boards Sisi ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV Toyota RAV4 Running Boards Side Step Nerf Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Toyota RAV4 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Acceptable Packing Carton Factory Direct Sell SUV Car Side Steps 100% brand new Factory Style step bars for both drivers & penumpangna...

    • Mobil SUV Running Boards Sisi Léngkah Pikeun Toyota VIGO

      Mobil SUV Ngajalankeun Board Léngkah Samping Pikeun Pikeun ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV ngajalankeun papan léngkah sisi pikeun Toyota VIGO Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Toyota HILUX VIGO Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana supir & panumpang...

    • Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng MAXUS

      Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Léngkah ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun rel hambalan dewan pikeun MAXUS Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun MAXUS Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Léngkah Papan ngajalankeun kami dijieun tina bahan alloy aluminium finest, nu kuat, awet, tahan aus...

    • Ngajalankeun Boards Fit Toyota 4Runner REVO TRD Olahraga Models Beusi Hideung Sisi Hambalan Nerf Bar

      Ngajalankeun Boards Fit Toyota 4Runner REVO TRD Spor...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Boards Cocog jeung Toyota 4Runner REVO TRD Sport Models Beusi Hideung Sisi Léngkah Nerf Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Toyota TRD Bahan Beusi ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Hambalan Cina professional top suppliers of specialized, luhur...

    • Mitsubishi L200 ngajalankeun Boards Sisi Hambalan Nerf Bar Pedals Platform

      Mitsubishi L200 Running Boards Sisi Léngkah Nerf ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mitsubishi L200 Running Boards Sisi Léngkah Nerf Bars Pedals Platform Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mitsubishi L200 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Jual SUV Car Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana supir & p...

    whatsapp