• head_banner_01

Dodge Ram JCUV Nyokot Cab Sisi Lengkah Bar Hideung Heavy Duty Steel

Katerangan pondok:

  • BAHAN: Ngajalankeun Boards pikeun Dodge ram JCUV Jeung Tugas Beurat Karbon SteelSareng Anti-slip Plastik Léngkah
  • MUDAH DIINSTAL: Gampang dipasang Bolt-on.Taya pangeboran Atawa motong diperlukeun.Sadaya Parangkat Panyambung sareng Parentah Pamasangan Kalebet.Pasangkeun kurung pamasangan handapeun treuk heula teras papan jalan
  • DESIGN INOVATIF: Produk Ieu Anyar Dirarancang Sareng Kéngingkeun Patén Di Kami.Desain Slider, Bisa Nyaluyukeun Posisi Dina Kandaraan Maju & Mundur Pikeun Kustomisasi Leuwih alus
  • OE STYLE: nganggo Pad Lengkah Plastik anu tahan slip. Sigana mah Bahan Kualitas Luhur Sareng OEM Sarupa

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Running boards nerf bar side step rel cocog sareng Dodge Ram JCUV
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Dodge Ram JCUV
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping, rak hateup, bumpers pungkur mobil jeung saterusna.Urang ogé boga rupa-rupa produk jeung merek utama dina saham kalawan harga kalapa jeung kualitas alus.Kami bakal nganteurkeun barang dina waktosna sareng masihan anjeun jasa saatos jual anu sampurna.

5
4
2

Instalasi basajan Jeung High Fit

6

Ku Masang dewan ngajalankeun aluminium ieu dina wahana anjeun, bakal leuwih gampang pikeun meunangkeun atawa kaluar tina wahana Anjeun.Kalawan spasi stepping cukup, dewan ngajalankeun bisa nyadiakeun genah utamana pikeun manula jeung barudak.Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngahontal rak hateup langkung merenah.Sumawona, éta ngajaga tina résiko slipping dibandingkeun sareng hampang karét.Salaku tambahan, dewan ngajalankeun aluminium ieu tiasa ngajagi sisi Land Rover Defender anjeun tina goresan.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Ngajalankeun Boards Nerf Bar Sisi Lengkah Rel Cocog jeung D-max

      Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Lengkah Rel Compat...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar side step rel cocog sareng D-max Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun ISUZU D-max Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated di ngahasilkeun léngkah samping, hateup r ...

    • Ngajalankeun Boards Sisi Hambalan Pas pikeun Fencon Super Kawajiban Nerf Bar Sisi Hambalan Sisi Bar

      Ngajalankeun Papan Sisi Léngkah Pas pikeun Fencon Super ...

      Spésifikasi Ngaran Item 4X4 off-road pickup car side step board for Fencon Color Silver / Black MOQ 10sets Suit for Fencon Material Aluminium alloy ODM & OEM Acceptable Packing Carton Factory Direct Sell SUV Car Side Steps Lengkah samping ieu dijieun tina Alloy kalawan kinerja alus. , kateguhan kuat, kaku luhur ...

    • Aluminium ngajalankeun Board Fit pikeun Hyundai Santa Fe Sisi Hambalan Nerf Bar

      Aluminium ngajalankeun Board Fit pikeun Hyundai Santa Fe ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun dewan sisi hambalan dewan suku pedal Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Santa Fe Sisi Hambalan Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung bar pungkur...

    • Ngajalankeun Boards pikeun Mitsubishi Aluminium Nerf Bar Sisi Hambalan Pareum Jalan SUV Nyokot taksi

      Ngajalankeun Boards pikeun Mitsubishi Aluminium Nerf Bar ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan sisi lengkah dewan suku pedal Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Mitsubishi Pick Up Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung bar tukangeun,...

    • Land Rover Olahraga Sisi Hambalan pabrik SUV ngajalankeun Board Factory

      Land Rover Sport Sisi Léngkah pabrik SUV Runnin ...

      Spésifikasi Ngaran Item Land Rover Sport Sisi Léngkah pabrik SUV Running Board Warna Pabrik Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Land Rover Sport Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping. , r...

    • Mercedes Benz ML Kelas ngajalankeun Boards OE Factory Style Sadaya Hideung Sisi Lengkah Bar

      Mercedes Benz ML Kelas Ngajalankeun Boards OE Faktor ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar sisi rel léngkah cocog sareng Mercedes Benz ML-Kelas Warna Sadaya Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mercedes Benz ML-Kelas Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Kami pabrik profésional dedicated dina produksi ...

    whatsapp