• head_banner_01

Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022 Sisi Léngkah Nerf Bar

Katerangan pondok:

  • KOMPATIBILITAS - Papan jalan cocog pikeun Honda CR-V CRV 2012-2022
  • KUALITAS TINGGI - Lengkah sisi kami didamel tina aluminium kualitas luhur, anu kuat, awét, tahan ngagem sareng tahan korosi.
  • PAKET - Sakumpulan papan jalan kalebet dua papan jalan (kénca & katuhu), kurung dipasang sareng asesoris anu diperyogikeun (screws + kacang)
  • INSTALASI - Paké liang pabrik aslina pikeun masang.Punten wartosan kami upami anjeun peryogi manual instalasi.
  • FUNGSI - Anti dieunakeun léngkah samping bisa nyegah slipping tur tahan cuaca bad conditions.Each dewan ngajalankeun boga kapasitas beban 200kg.

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022 Sisi Léngkah Nerf Bar
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun HONDA CRV
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung pungkur bar, pipa knalpot, jsb bahan aluminium Thickened, kapasitas bearing Strong nepi ka 500lbs.Anti dieunakeun design, awét sarta tahan karat-tahan stainless steel pikeun mastikeun hirup langgeng di kaayaan luar.

1
3
4

Instalasi basajan Jeung High Fit

1

Pamasangan Nondestructive: Data wahana aslina dipaké pikeun muka kapang, nu merenah pikeun instalasi.JS léngkah samping masihan mobil anjeun penampilan beredar jeung panyalindungan tambahan, sangkan anjeun merenah pikeun meunang atawa kaluar tina mobil anjeun.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Perusahaan kami

Zhenjiang Jazz Off-Road Automobile Parts Co., Ltd. mangrupikeun R&D, manufaktur, salaku salah sahiji perusahaan tuning otomotif profésional.Pausahaan adhering pikeun ngaronjatkeun penampilan konfigurasi wahana, ngarah konsép trend modifikasi mobil, sarta terus ngamekarkeun kualitas luhur, produk pribadi.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

FAQ

1.Are anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami mangrupikeun pabrik sareng kami ngahasilkeun asesoris mobil saprak 2012.

2.Sabaraha produk anjeun tiasa nyayogikeun?

rentang produk urang kaasup dewan ngajalankeun, rak hateup, hareup jeung pungkur hansip bemper, jsb Urang bisa nyadiakeun asesoris mobil pikeun sagala rupa mobil kawas BMW, PORSCHE, AUDI, TOYOTA, HONDA, HYUNDAI, KIA, jsb.

3. Dimana pabrik anjeun lokasina?Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik kami aya di Danyang, Propinsi Jiangsu, Cina, caket sareng Shanghai sareng Nanjing.Anjeun tiasa ngapung langsung ka bandara Shanghai atanapi Nanjing sareng kami bakal ngajemput anjeun di dinya.Anjeun warmly wilujeng sumping nganjang kami iraha wae anjeun sadia!

4.Which port bakal dipaké salaku loading port?

port Shanghai, port pangmerenahna tur pangdeukeutna ka kami, dianjurkeun niatna sakumaha loading port.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Sisi Léngkah Ngajalankeun Board Fit Toyota Tundra Pickup Truk Sisi Bar Nerf Bar

      Léngkah Samping Papan Jalan Pas Toyota Tundra Pic...

      Spésifikasi Ngaran Item Sisi Léngkah Ngajalankeun Papan Pas Toyota Tundra Pickup Truk Sisi Bar Nerf Bar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Toyota Tundra Pickup Truk Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah 100% merek anyar Gaya Pabrik bar léngkah pikeun ...

    • Foton TUNLAND Nyokot Treuk Aluminium Sisi Lengkah Bar ngajalankeun Boards

      Foton TUNLAND Nyokot Truk Aluminium Sisi Lengkah ...

      Spésifikasi Ngaran Item Foton TUNLAND Nyokot Treuk Aluminium Sisi Lengkah Bar Ngajalankeun Papan Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Foton TUNLAND E3 E5 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah Lengkah samping ieu dijieun tina Alloy Alloy kalayan kinerja anu saé, ...

    • Aluminium OE Style Running Boards Ngagantian Lengkah Sisi pikeun Toyota RAV4 2017-2021

      Aluminium OE Style ngajalankeun Boards Sisi Lengkah Repl ...

      Spésifikasi Ngaran Item Aluminium OE Style Running Boards Side Step Replacement for 2017- 2021 Toyota RAV4 Color Silver / Black MOQ 10sets Suit for Toyota CRV Material Aluminium alloy ODM & OEM Acceptable Packing Carton Factory Direct Sell SUV Car Side Steps Kami gaduh motong laser, stamping, ngabengkokkeun, ngabentuk...

    • Ngajalankeun dewan Gaya OEM Cocog Pikeun BMW X6 X5 Sisi Lengkah

      Ngajalankeun dewan Gaya OEM Cocog Pikeun BMW X6 X5 ...

      Spésifikasi Ngaran Item Car ngajalankeun dewan side step bar pikeun BMW X5 X6 Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun BMW X5 X6 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah Cina suppliers luhur profésional husus, kualitas luhur. mobil aftermarket jeung treuk ac ...

    • Mobil SUV Toyota RAV4 ngajalankeun Boards Sisi Lengkah Nerf Bar

      Mobil SUV Toyota RAV4 Running Boards Sisi ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV Toyota RAV4 Running Boards Side Step Nerf Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Toyota RAV4 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Acceptable Packing Carton Factory Direct Sell SUV Car Side Steps 100% brand new Factory Style step bars for both drivers & penumpangna...

    • Lengkah Samping Cocog sareng 2011-2021 Jeep Grand Cherokee Running Board Nerf Bar Ngagantian

      Lengkah Samping Cocog sareng Jeep Grand 2011-2021 ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun dewan sisi step board foot pedal Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Jeep Grand Cherokee Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Léngkah Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung bar tukangeun...

    whatsapp