• head_banner_01

Mobil SUV Toyota RAV4 ngajalankeun Boards Sisi Lengkah Nerf Bar

Katerangan pondok:

  • Papan jalan ngan ukur cocog pikeun Toyota RAV4 2019 2020 2021 2022
  • Bar léngkah sisi kami didamel tina permukaan poliétilén anu teu dieunakeun pikeun nyayogikeun gesekan pikeun kaamanan
  • instalasi gampang, No pangeboran atawa motong diperlukeun.Sadaya hardware dipasangan kalebet.
  • Paket: Dijual Salaku 2 pcs supir sareng sisi panumpang
  • Menarik Sareng Praktis, Ningkatkeun Aksesibilitas & Penampilan Mobil Anjeun

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Mobil SUV Toyota RAV4 ngajalankeun Boards Sisi Lengkah Nerf Bar
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Toyota RAV4
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

100% bar léngkah Gaya Pabrik énggal pikeun sisi supir sareng panumpang.Lengkah bar dijieun tina lega beurat beurat segitiga hampang tubing baja hideung Silver Bubuk-Coating pikeun karat-tahan jeung UV tahan non-slip hampang lega bari nyadiakeun panyalindungan tambahan pikeun wahana Anjeun.

2
4
1

Instalasi basajan Jeung High Fit

图片2

Gampang Bolt - Dina instalasi.Kabéh ningkatna hardware jeung instruksi DIY kaasup.No-repot 3-5years jaminan pikeun konsumén ngalawan defects manufaktur!Pikeun ngagampangkeun pamasangan, manual instalasi DIY parantos ningkat, anu nganggo kombinasi detil grafik sareng téks.Pamasangan baut anu gampang sareng henteu aya pangeboran atanapi motong anu diperyogikeun.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Papan Jalanan Mobil cocog pikeun KIA Sportage Sisi Lengkah Ngajagi Pedal nerf bar 2pcs Nangtayungan Bar

      Board ngajalankeun mobil cocog pikeun KIA Sportage Sisi St ...

      Spésifikasi Ngaran Item Car Running Board fits pikeun KIA Sportage Sisi Lengkah Nangtayungan Pedals nerf bar 2pcs Nangtayungan Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun KIA Sportage Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Kami geus motong laser, nyetak, ngabengkokkeun,...

    • Sisi Léngkah Ngajalankeun Board Fit Toyota Tundra Pickup Truk Sisi Bar Nerf Bar

      Léngkah Samping Papan Jalan Pas Toyota Tundra Pic...

      Spésifikasi Ngaran Item Sisi Léngkah Ngajalankeun Papan Pas Toyota Tundra Pickup Truk Sisi Bar Nerf Bar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Toyota Tundra Pickup Truk Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah 100% merek anyar Gaya Pabrik bar léngkah pikeun ...

    • Léngkah Samping Cocogkeun Honda CR-V CRV 2017-2021 2022 Papan Jalan Gaya Pabrik Nerf Bar

      Léngkah Samping Cocogkeun Honda CR-V CRV 2017-2021 2022 Ru...

      Spésifikasi Ngaran Item Sisi Léngkah Cocog Honda CR-V CRV 2017-2021 2022 Running Board Nerf Bar Factory Style Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Honda CRV Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Léngkah Ieu hambalan samping dijieun tina Al Alloy kalawan kinerja alus ...

    • Mobil Exterior Asesoris Nerf Bar Ngajalankeun Board Sisi Lengkah Bar Rail Fits Cadillac SRX

      Asesoris Luar Mobil Nerf Bar Ngajalankeun Babi...

      Spésifikasi Ngaran Item Asesoris Luar Mobil Nerf Bar Running Boards Side Step Bar Rail Fits Cadillac SRX Color Silver / Black MOQ 10sets Suit for Cadillac SRX Material Aluminium alloy ODM & OEM Acceptable Packing Carton Factory Direct Sell SUV Car Side Steps Papan jalan kami dijieun tina alu pangalusna...

    • Ngajalankeun Boards Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rail Cocog sareng Audi Q7 Gaya Anyar

      Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Lengkah Lengkah Rel C...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng Audi Q7 Gaya Anyar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Audi Q7 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Jual SUV Mobil Sisi Léngkah Papan jalan kami dijieun tina alloy aluminium pangalusna ...

    • Ngajalankeun dewan Gaya OEM Cocog Pikeun BMW X6 X5 Sisi Lengkah

      Ngajalankeun dewan Gaya OEM Cocog Pikeun BMW X6 X5 ...

      Spésifikasi Ngaran Item Car ngajalankeun dewan side step bar pikeun BMW X5 X6 Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun BMW X5 X6 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah Cina suppliers luhur profésional husus, kualitas luhur. mobil aftermarket jeung treuk ac ...

    whatsapp