• head_banner_01

Bar Lengkah Sisi Cocog sareng 2018-2021 BMW X3 X4, Polandia Aluminium Ngajalankeun Board Bar Foot Pedal

Katerangan pondok:

  • Cocog Pikeun 2018-2021 BMW X3 X4
  • Warna: Hideung & Pérak
  • Pakét Ngawengku: 1 x Sapasang Ngajalankeun Papan
  • Parentah NOT kaasup, Instalasi Profesional Kacida Disarankeun.
  • Garansi Terbatas 30 Dinten (Ieu sanés bagian OEM. Produk ieu dirarancang pikeun ngagentos bagian OEM)

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Ngajalankeun dewan side step board foot pedal
Warna Sliver / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun BMW X3 X4
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung pungkur bar, pipa knalpot, jsb bahan aluminium Thickened, kapasitas bearing Strong nepi ka 500lbs.Anti dieunakeun design, awét sarta tahan karat-tahan stainless steel pikeun mastikeun hirup langgeng di kaayaan luar.

2
Ngajalankeun board side step board foot pedal (6)
1

Instalasi basajan Jeung High Fit

Ngajalankeun board side step board foot pedal (8)

Pamasangan Nondestructive: Data wahana aslina dipaké pikeun muka kapang, nu merenah pikeun instalasi.JS léngkah samping masihan mobil anjeun penampilan beredar jeung panyalindungan tambahan, sangkan anjeun merenah pikeun meunang atawa kaluar tina mobil anjeun.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Perusahaan kami

Zhenjiang Jazz Off-Road Automobile Parts Co., Ltd. mangrupikeun R&D, manufaktur, salaku salah sahiji perusahaan tuning otomotif profésional.Pausahaan adhering pikeun ngaronjatkeun penampilan konfigurasi wahana, ngarah konsép trend modifikasi mobil, sarta terus ngamekarkeun kualitas luhur, produk pribadi.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

FAQ

1.Are anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami mangrupikeun pabrik sareng kami ngahasilkeun asesoris mobil saprak 2012.

2.Sabaraha produk anjeun tiasa nyayogikeun?

rentang produk urang kaasup dewan ngajalankeun, rak hateup, hareup jeung pungkur hansip bemper, jsb Urang bisa nyadiakeun asesoris mobil pikeun sagala rupa mobil kawas BMW, PORSCHE, AUDI, TOYOTA, HONDA, HYUNDAI, KIA, jsb.

3. Dimana pabrik anjeun lokasina?Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik kami aya di Danyang, Propinsi Jiangsu, Cina, caket sareng Shanghai sareng Nanjing.Anjeun tiasa ngapung langsung ka bandara Shanghai atanapi Nanjing sareng kami bakal ngajemput anjeun di dinya.Anjeun warmly wilujeng sumping nganjang kami iraha wae anjeun sadia!

4.Which port bakal dipaké salaku loading port?

port Shanghai, port pangmerenahna tur pangdeukeutna ka kami, dianjurkeun niatna sakumaha loading port.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Ngajalankeun Boards Sisi Step Nerf Bars Cocog sareng Mercedes Benz GL-Class X164 GL450

      Ngajalankeun Papan Sisi Lengkah Nerf Bar Cocog sareng ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun rel hambalan dewan pikeun Mercedes Benz GL-Kelas Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Mercedes Benz GL-Kelas Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Papan ngajalankeun kami dijieun tina finest bahan alumunium alloy, whi...

    • Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng Chevrolet Silverado

      Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar side step rel cocog sareng Chevrolet Silverado Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Chevrolet Silverado Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated di produ... .

    • Land Rover Olahraga Sisi Hambalan pabrik SUV ngajalankeun Board Factory

      Land Rover Sport Sisi Léngkah pabrik SUV Runnin ...

      Spésifikasi Ngaran Item Land Rover Sport Sisi Léngkah pabrik SUV Running Board Warna Pabrik Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Land Rover Sport Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping. , r...

    • Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng MAXUS

      Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Léngkah ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun rel hambalan dewan pikeun MAXUS Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun MAXUS Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Léngkah Papan ngajalankeun kami dijieun tina bahan alloy aluminium finest, nu kuat, awet, tahan aus...

    • Ngajalankeun Boards cocog sareng Toyota Rush INNOVA Aluminium Alloy Sisi Hambalan Nerf Bar

      Running Boards Cocog sareng Toyota Rush INNO...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil ngajalankeun dewan side step bar pikeun Toyota Rush INNOVA Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Suit pikeun Toyota Rush INNOVA Bahan Alumunium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Cina suppliers luhur profésional husus, kualitas luhur. tanda tukang...

    • Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng X-Trail

      Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV ngajalankeun papan léngkah sisi pikeun X-Trail Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun X-Trail Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana sisi supir & panumpang.Lengkah ba...

    whatsapp