• head_banner_01

Foton TUNLAND Nyokot Treuk Aluminium Sisi Lengkah Bar ngajalankeun Boards

Katerangan pondok:

  • Diwangun Tina Awét, Tahan Karat, Aluminium
  • Karét Katutupan Slip-Tahan Hambalan Lengkah Sakuliah Panjang Pinuh Papan Jalan
  • ABS Plastik Tungtung Caps pikeun Penampilan siram
  • Karét Liner pikeun Seal Ngalawan Awak Kandaraan
  • Gampil, Tanpa Bor Instalasi Bolts Katuhu Ka Titik Pasang Pabrik Dina Kurang Ti Sajam (Kaseueuran Model)

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Foton TUNLAND Nyokot Treuk Aluminium Sisi Lengkah Bar ngajalankeun Boards
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Foton TUNLAND E3 E5
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Lengkah samping ieu didamel tina Al Alloy kalayan kinerja anu saé, kateguhan anu kuat, kaku anu luhur, sareng buktina korosi anu unggul.Lapisan anu dicét ngajantenkeun kendaraan anjeun luar biasa sareng béda, sagigireun ngajaga mobil anjeun tina tabrakan.

Upami anjeun mendakan cacad dina produk anu anjeun mésér, anu henteu disababkeun ku nyalahgunakeun, nyiksa, ngalalaworakeun, pamasangan anu teu leres, atanapi pangropéa anu salah, kami bakal ngirimkeun deui atanapi ngimbangan saatos negosiasi.

1
3
4

Instalasi basajan Jeung High Fit

2

Nyetel bar léngkah samping ieu cukup gampang sareng tiasa dipasang ku saha waé anu gaduh kaahlian mékanis anu hampang.Nganggo kurung sareng hardware anu disayogikeun, bar léngkah samping ieu tiasa dipasang sacara aman ka titik lokasi pabrik kendaraan anjeun.Taya pangeboran diperlukeun.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Aluminium Running Boards Sisi Lengkah Bar Rail Fits Volkswagen Tiguan

      Aluminium Running Boards Sisi Lengkah Bar Rail Fits ...

      Spésifikasi Ngaran Item Aluminium Running Boards Side Step Bar Rail Fits Volkswagen Tiguan Warna Silver / Black MOQ 10sets Suit for VW Tiguan Material Aluminium alloy ODM & OEM Acceptable Packing Carton Factory Direct Sell SUV Car Side Steps Specializing in the production of pedal mobil, rak bagasi, ti ...

    • Ngajalankeun Boards Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rail Cocog sareng Audi Q7 Gaya Anyar

      Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Lengkah Lengkah Rel C...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng Audi Q7 Gaya Anyar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Audi Q7 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Jual SUV Mobil Sisi Léngkah Papan jalan kami dijieun tina alloy aluminium pangalusna ...

    • Léngkah Samping Cocogkeun Honda CRV CR-V 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Papan Jalan Nerf Bar

      Léngkah Samping Cocog Honda CRV CR-V 2017 2018 2019 20...

      Spésifikasi Ngaran Item Lengkah Sisi Mobil Cocogkeun Honda CRV CR-V 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Papan Jalanan Nerf Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Honda CRV CR-V Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Jual SUV Car Side Pabrik Léngkah Cina profésional suppliers luhur husus ...

    • Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022 Sisi Léngkah Nerf Bar

      Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Boards Cocog jeung Honda CR-V CRV 2012-2022 Sisi Léngkah Nerf Bar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun HONDA CRV Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Spésialisasi dina produksi pedal mobil, rak bagasi, fr ...

    • Sisi Lengkah pas keur Mercedes Benz GLA GLK ngajalankeun Board Nerf Bar Protection

      Sisi Lengkah pas keur Mercedes Benz GLA GLK ngajalankeun ...

      Spésifikasi Ngaran Item Sisi Lengkah pas pikeun Mercedes Benz GLA GLK Running Board Nerf Bar Protection Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mercedes Benz GLA GLK Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Kami pabrik profésional dedicated dina produksi...

    • Beusi Running Boards Pickup Sisi Lengkah Rel Nerf Bar Fit Ford Ranger

      Beusi Running Board Pickup Sisi Lengkah Rel Nerf ...

      Spésifikasi Ngaran Item Beusi Running Boards Pickup Sisi Step Rails Nerf Bars Cocog Ford Ranger Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Ford Ranger Pickup Truck Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Jual SUV Mobil Sisi Léngkah ieu didamel tina Al Paduan kalayan perf alus ...

    whatsapp