• head_banner_01

Léngkah Samping pikeun Land Rover Range Rover Evoque Prestige Running Boards Side Step nerf bar Pedal

Katerangan pondok:

  • Harga pikeun sapasang(papan jalan kénca sareng katuhu)
  • Ulah bor, make liang pabrik
  • bahan baku utama: kualitas luhur Aluminium ect
  • Kaasup kurung sareng bagian anu dipasang

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Léngkah Samping pikeun Land Rover Range Rover Evoque Prestige Running Boards Side Step nerf bar Pedal
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Range Rover Evoque pamor
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping, rak hateup, bumpers pungkur mobil jeung saterusna.Urang ogé boga rupa-rupa produk jeung merek utama dina saham kalawan harga kalapa jeung kualitas alus.Kami bakal nganteurkeun barang dina waktosna sareng masihan anjeun jasa saatos jual anu sampurna.

2504
2507
2508

Instalasi basajan Jeung High Fit

1

Ku Masang dewan ngajalankeun aluminium ieu dina wahana anjeun, bakal leuwih gampang pikeun meunangkeun atawa kaluar tina wahana Anjeun.Kalawan spasi stepping cukup, dewan ngajalankeun bisa nyadiakeun genah utamana pikeun manula jeung barudak.Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngahontal rak hateup langkung merenah.Sumawona, éta ngajaga tina résiko slipping dibandingkeun sareng hampang karét.Salaku tambahan, dewan ngajalankeun aluminium ieu tiasa ngajagi sisi Land Rover Defender anjeun tina goresan.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Awak Cab Pickup Sisi Lengkah rel Nerf Bar ngajalankeun Boards pikeun 2021 D-max

      Awak Cab Pickup Sisi Lengkah Rel Nerf Bar Runnin ...

      Spésifikasi Ngaran Item Awak Cab Pickup Sisi Lengkah Rel Nerf Bar Running Boards pikeun 2021 D-max Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun D-max 2021 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami gaduh motong laser , stamping, bending, molding jeung flex séjén ...

    • 4X4 Car Running Board Sisi Pedal Nerf Bar Pikeun BMW

      4X4 Car Running Board Sisi Pedal Nerf Bar Pikeun BMW

      Spésifikasi Ngaran Item 4X4 mobil ngajalankeun dewan sisi pedal nerf bar pikeun BMW Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets jas pikeun BMW X1 X3 X4 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Urang boga motong laser, stamping, bending, molding jeung garis mindahkeun fléksibel séjén ...

    • Ngajalankeun Boards Fit Toyota 4Runner REVO TRD Olahraga Models Beusi Hideung Sisi Hambalan Nerf Bar

      Ngajalankeun Boards Fit Toyota 4Runner REVO TRD Spor...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Boards Cocog jeung Toyota 4Runner REVO TRD Sport Models Beusi Hideung Sisi Léngkah Nerf Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Toyota TRD Bahan Beusi ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Hambalan Cina professional top suppliers of specialized, luhur...

    • Aluminium Sisi Lengkah Rail ngajalankeun Boards Pikeun Ford Tepi

      Aluminium Sisi Lengkah Rail Ngajalankeun Boards Pikeun Ford ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV ngajalankeun papan sisi léngkah pikeun Ford Tepi Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Ford Tepi Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana supir & sisi panumpang.St...

    • Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng MAXUS

      Pérak Running Board Nerf Bar Sisi Léngkah Léngkah ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun rel hambalan dewan pikeun MAXUS Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun MAXUS Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Léngkah Papan ngajalankeun kami dijieun tina bahan alloy aluminium finest, nu kuat, awet, tahan aus...

    • Ngajalankeun Boards Nerf Bar Sisi Lengkah Rel Cocog jeung D-max

      Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Lengkah Rel Compat...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar side step rel cocog sareng D-max Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun ISUZU D-max Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated di ngahasilkeun léngkah samping, hateup r ...

    whatsapp