• head_banner_01

Aluminium ngajalankeun Board Fit pikeun Hyundai Santa Fe Sisi Hambalan Nerf Bar

Katerangan pondok:

  • Cocog pikeun Hyundai Santa fe léngkah samping.
  • léngkah sisi kami dijieun ku aluminium awét kalayan pigura terjal jeung desain Gunung pikeun kakuatan sarta durability.
  • Liang pamasangan dijejeran sareng cocog sareng santa fe anjeun sampurna pikeun instalasi anu gampang.
  • Dijual di pasangan Santa fe dewan ngajalankeun sarta ngawengku kurung jeung hardware mouting.
  • Bantalan léngkah anu tahan slip ngajaga kaamanan nalika asup sareng kaluar kendaraan anjeun, Lengkah anu padet sareng praktis dugi ka 400 lbs nanggung beurat

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Ngajalankeun dewan side step board foot pedal
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Santa Fe Sisi Hambalan
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung pungkur bar, pipa knalpot, jsb bahan aluminium Thickened, kapasitas bearing Strong nepi ka 500lbs.Anti dieunakeun design, awét sarta tahan karat-tahan stainless steel pikeun mastikeun hirup langgeng di kaayaan luar.

2480
2481
2483

Instalasi basajan Jeung High Fit

4

Pamasangan Nondestructive: Data wahana aslina dipaké pikeun muka kapang, nu merenah pikeun instalasi.JS léngkah samping masihan mobil anjeun penampilan beredar jeung panyalindungan tambahan, sangkan anjeun merenah pikeun meunang atawa kaluar tina mobil anjeun.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Perusahaan kami

Zhenjiang Jazz Off-Road Automobile Parts Co., Ltd. mangrupikeun R&D, manufaktur, salaku salah sahiji perusahaan tuning otomotif profésional.Pausahaan adhering pikeun ngaronjatkeun penampilan konfigurasi wahana, ngarah konsép trend modifikasi mobil, sarta terus ngamekarkeun kualitas luhur, produk pribadi.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

FAQ

1.Are anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami mangrupikeun pabrik sareng kami ngahasilkeun asesoris mobil saprak 2012.

2.Sabaraha produk anjeun tiasa nyayogikeun?

rentang produk urang kaasup dewan ngajalankeun, rak hateup, hareup jeung pungkur hansip bemper, jsb Urang bisa nyadiakeun asesoris mobil pikeun sagala rupa mobil kawas BMW, PORSCHE, AUDI, TOYOTA, HONDA, HYUNDAI, KIA, jsb.

3. Dimana pabrik anjeun lokasina?Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik kami aya di Danyang, Propinsi Jiangsu, Cina, caket sareng Shanghai sareng Nanjing.Anjeun tiasa ngapung langsung ka bandara Shanghai atanapi Nanjing sareng kami bakal ngajemput anjeun di dinya.Anjeun warmly wilujeng sumping nganjang kami iraha wae anjeun sadia!

4.Which port bakal dipaké salaku loading port?

port Shanghai, port pangmerenahna tur pangdeukeutna ka kami, dianjurkeun niatna sakumaha loading port.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Kabéh runtuyan SUV Sisi Léngkah ngajalankeun Boards Pikeun Mercedes Benz GLE GLC

      Sadaya séri SUV Sisi Léngkah Ngajalankeun Papan Pikeun Kuring ...

      Spésifikasi Ngaran Item Sadaya runtuyan SUV Sisi Léngkah Ngajalankeun Papan Pikeun Mercedes Benz GLE GLC Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mercedes Benz GLE GLC Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV ...

    • Ngajalankeun Boards Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rail Cocog sareng Audi Q7 Gaya Anyar

      Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Lengkah Lengkah Rel C...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Léngkah Lengkah Rel Cocog sareng Audi Q7 Gaya Anyar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Audi Q7 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Jual SUV Mobil Sisi Léngkah Papan jalan kami dijieun tina alloy aluminium pangalusna ...

    • Bodas Running Board OEM Style Cocog pikeun BMW X6 X5 X3 Sisi Lengkah

      Bodas Running Board Gaya OEM Cocog Pikeun BMW ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar side step rel cocog sareng BMW Warna Bodas MOQ 10sets Suit pikeun BMW Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Hambalan Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping, rak hateup, bolong belakang mobil...

    • Dodge Ram JCUV Nyokot Cab Sisi Lengkah Bar Hideung Heavy Duty Steel

      Dodge Ram JCUV Nyokot Cab Sisi Lengkah Bar Hideung ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar side step rel cocog sareng Dodge Ram JCUV Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Dodge Ram JCUV Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun sisi s...

    • 4X4 Pareum-Jalan Pickup Car Sisi Lengkah Board Pikeun Audi

      4X4 Pareum-Jalan Pickup Car Sisi Lengkah Board Pikeun Audi

      Spésifikasi Ngaran Item 4X4 off-road pickup mobil sisi lengkah dewan pikeun Audi Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Audi Q3 Q5 Q7 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Lengkah samping ieu dijieunna tina Al Alloy kalawan kinerja alus, kateguhan kuat, luhur ...

    • Aluminium OE Style ngajalankeun Boards ngagantian pikeun Taiwan Tipe Toyota RAV4 Sisi Lengkah

      Aluminium OE Style ngajalankeun Boards ngagantian pikeun ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar side step rel cocog sareng RAV4 Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun RAV 4 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Jual SUV Car Sisi Hambalan Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping, rak atap, c...

    whatsapp