• head_banner_01

Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng Chevrolet Silverado

Katerangan pondok:

  • Papan jalan ieu cocog sareng Chevrolet Silverado
  • Datang jeung susunan [2] finish ngajalankeun dewan jeung palastik ABS katutupan slip-tahan step pad.Éta tiasa ngadukung dugi ka 500lbs.
  • Diwangun tina stainless steel awét sareng tahan karat sareng tutup tungtung plastik ABS pikeun mastikeun umur panjang.
  • Gampang dipasang, baut pamasangan henteu aya bor langsung ka titik pemasangan pabrik kirang ti sajam (paling model).Perhatikeun: Kandaraan husus ningkatna kurung kaasup.

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Running boards nerf bar side step rel cocog sareng Chevrolet Silverado
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun Chevrolet Silverado
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping, rak hateup, bumpers pungkur mobil jeung saterusna.Urang ogé boga rupa-rupa produk jeung merek utama dina saham kalawan harga kalapa jeung kualitas alus.Kami bakal nganteurkeun barang dina waktosna sareng masihan anjeun jasa saatos jual anu sampurna.

5
4
1

Instalasi basajan Jeung High Fit

3

Ku Masang dewan ngajalankeun aluminium ieu dina wahana anjeun, bakal leuwih gampang pikeun meunangkeun atawa kaluar tina wahana Anjeun.Kalawan spasi stepping cukup, dewan ngajalankeun bisa nyadiakeun genah utamana pikeun manula jeung barudak.Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngahontal rak hateup langkung merenah.Sumawona, éta ngajaga tina résiko slipping dibandingkeun sareng hampang karét.Salaku tambahan, dewan ngajalankeun aluminium ieu tiasa ngajagi sisi Land Rover Defender anjeun tina goresan.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Ngajalankeun Boards Nerf Bar Sisi Lengkah Rel Cocog jeung D-max

      Ngajalankeun Papan Nerf Bar Sisi Lengkah Rel Compat...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun papan nerf bar side step rel cocog sareng D-max Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun ISUZU D-max Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated di ngahasilkeun léngkah samping, hateup r ...

    • Aluminium ngajalankeun Board Fit pikeun Hyundai Santa Fe Sisi Hambalan Nerf Bar

      Aluminium ngajalankeun Board Fit pikeun Hyundai Santa Fe ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun dewan sisi hambalan dewan suku pedal Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Santa Fe Sisi Hambalan Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung bar pungkur...

    • Running Board Cocog sareng Benz X166 2013-2016 GL-Class & 2017-2019 GLS-Class, SUV Factory Style Side Step Bar Nerf Bars

      Ngajalankeun Board Cocog jeung Benz X166 2013-20...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Board Cocog jeung Benz X166 2013-2016 GL-Kelas & 2017-2019 GLS-Kelas, SUV Factory Style Sisi Lengkah Bar Nerf Bar Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Benz GLS Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah 100% dedak ...

    • Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng X-Trail

      Sisi Lengkah Nerf Bar Running Boards Cocog sareng ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV ngajalankeun papan léngkah sisi pikeun X-Trail Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun X-Trail Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana sisi supir & panumpang.Lengkah ba...

    • Mobil SUV Running Boards Sisi Léngkah Pikeun Toyota VIGO

      Mobil SUV Ngajalankeun Board Léngkah Samping Pikeun Pikeun ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil SUV ngajalankeun papan léngkah sisi pikeun Toyota VIGO Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Toyota HILUX VIGO Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana supir & panumpang...

    • Sisi Léngkah Ngajalankeun Board Nerf Bar pikeun Nissan Navara Nyokot Mobil

      Sisi Léngkah Ngajalankeun Papan Nerf Bar pikeun Nissan N ...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun dewan sisi hambalan dewan suku pedal Warna Sliver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Nissan Navara Nyokot Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Specializing dina produksi pedal mobil, rak bagasi, hareup jeung tukangeunana...

    whatsapp