• head_banner_01

Papan Jalanan Mobil cocog pikeun KIA Sportage Sisi Lengkah Ngajagi Pedal nerf bar 2pcs Nangtayungan Bar

Katerangan pondok:

  • Perlengkapan Alus sareng Angsuran Gampang
  • L + Urang Sunda 2 dewan / set, kalayan sagala asesoris install
  • Tuning Modis & Mangpaat Lawas sareng Barudak Nyandak sareng Pareum

Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran barang Papan Jalanan Mobil cocog pikeun KIA Sportage Sisi Lengkah Ngajagi Pedal nerf bar 2pcs Nangtayungan Bar
Warna pérak / Hideung
MOQ 10 susunan
Cocog pikeun KIA Sportage
Bahan Alumunium alloy
ODM & OEM Bisa ditarima
Bungkusan Karton

Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Lengkah

Simkuring gaduh motong laser, stamping, bending, molding sarta garis mindahkeun fléksibel séjén, sangkan bisa nyadiakeun sagala model léngkah samping nu rék.Simkuring nampi ODM & OEM.Urang ogé nyadiakeun pakét custom, kelir custom, tata desain, ngembangkeun produk anyar.Kami ngagaduhan sistem kontrol kualitas perusahaan anu sampurna, bakal ngarengsekeun pamariksaan sateuacan pangiriman.

_0062__DSC0942
_0001__DSC0940
_0000__DSC0941

Instalasi basajan Jeung High Fit

_0002__DSC0939

Nyetel bar léngkah samping ieu cukup gampang sareng tiasa dipasang ku saha waé anu gaduh kaahlian mékanis anu hampang.Nganggo kurung sareng hardware anu disayogikeun, bar léngkah samping ieu tiasa dipasang sacara aman ka titik lokasi pabrik kendaraan anjeun.Taya pangeboran diperlukeun.

Sateuacan & Saatos

Saatos masang pedal, ningkatkeun kanyamanan nalika istirahat, ngagampangkeun manula sareng mareuman, sareng sacara efektif nampik kacilakaan scraping di luar mobil.Éta henteu mangaruhan lalu lintas kendaraan sareng jangkungna sasis.Nyeken sareng bubuka kapang tina kendaraan asli, pas mulus sareng pamasangan anu gampang.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (9)

Naha Pilih Kami?

Tujuan Husus Pikeun 4S Store, Produsén dewan ngajalankeun SUV profésional, pikeun tingkat anyar pangalaman nyaman.Pabrik Langsung Ngajual 100% Mobil Anyar Sisi Lengkah Ngajalankeun Papan Bagasi Rak, Hareup & Rear Bumper, Pipa knalpot.ODM & OEM ditarima, Harga pangalusna sarta Service.

Ngajalankeun board side step board foot pedal (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Automobile Running Boards Side Step Nerf Bar Pikeun Chevrolet Captivate

      Papan Jalanan Mobil Sisi Lengkah Nerf Bar Pikeun ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mobil Ngajalankeun Boards Sisi Lengkah Nerf Bar Pikeun Chevrolet Captivate Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Chevrolet Captivate Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Léngkah Cina profésional suppliers luhur husus, tinggi-qua. ..

    • Mitsubishi L200 ngajalankeun Boards Sisi Hambalan Nerf Bar Pedals Platform

      Mitsubishi L200 Running Boards Sisi Léngkah Nerf ...

      Spésifikasi Ngaran Item Mitsubishi L200 Running Boards Sisi Léngkah Nerf Bars Pedals Platform Warna Pérak / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mitsubishi L200 Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Jual SUV Car Sisi Lengkah 100% brand anyar Factory Style step bar pikeun duanana supir & p...

    • Land Rover Olahraga Sisi Hambalan pabrik SUV ngajalankeun Board Factory

      Land Rover Sport Sisi Léngkah pabrik SUV Runnin ...

      Spésifikasi Ngaran Item Land Rover Sport Sisi Léngkah pabrik SUV Running Board Warna Pabrik Pérak / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Land Rover Sport Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Léngkah Kami pabrik profésional dedicated dina ngahasilkeun hambalan samping. , r...

    • Sisi Lengkah pas keur Mercedes Benz GLA GLK ngajalankeun Board Nerf Bar Protection

      Sisi Lengkah pas keur Mercedes Benz GLA GLK ngajalankeun ...

      Spésifikasi Ngaran Item Sisi Lengkah pas pikeun Mercedes Benz GLA GLK Running Board Nerf Bar Protection Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Cocog pikeun Mercedes Benz GLA GLK Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Karton Pabrik Langsung Ngajual SUV Mobil Sisi Hambalan Kami pabrik profésional dedicated dina produksi...

    • Ngajalankeun Boards Fit Toyota 4Runner REVO TRD Olahraga Models Beusi Hideung Sisi Hambalan Nerf Bar

      Ngajalankeun Boards Fit Toyota 4Runner REVO TRD Spor...

      Spésifikasi Ngaran Item Ngajalankeun Boards Cocog jeung Toyota 4Runner REVO TRD Sport Models Beusi Hideung Sisi Léngkah Nerf Bar Warna Silver / Hideung MOQ 10sets Jas pikeun Toyota TRD Bahan Beusi ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Hambalan Cina professional top suppliers of specialized, luhur...

    • Aluminium Running Boards SideSteps Nerf Bar Fits Toyota Land Cruiser

      Aluminium Ngajalankeun Boards SideSteps Nerf Bar Fit ...

      Spésifikasi Ngaran Item Aluminium Running Boards SideSteps Nerf Bar Fits Toyota Land Cruiser Warna Silver / Hideung MOQ 10sets jas pikeun Toyota Land Cruiser Bahan Aluminium alloy ODM & OEM Ditarima Packing Carton Pabrik Langsung Ngajual SUV Car Sisi Hambalan Specializing dina produksi pedal mobil, lugga. ..

    whatsapp