• head_banner_01

Top 10 Papan Jalanan Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021: Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV

Kalayan usum gugur 2021, aya seueur jinis papan jalan anyar di pasar asing, nyayogikeun pilihan anu énggal sareng dipercaya pikeun konsumén.

The dewan ngajalankeun boga loba kagunaan.Anu mimiti, aranjeunna ngabantosan supir sareng panumpang naék alat-alat anu jangkung langkung saé, sareng aranjeunna bakal langkung elegan nalika kaluar tina gerbong tanpa nyiksa tuur.Éta ogé bisa nyerep jeung meungpeuk sagala jinis leutak, sludge jeung lebu, ku kituna beungeut cet treuk pickup anjeun, SUV kota atawa SUV teu scratched.Tungtungna, aranjeunna ngajantenkeun mobil anjeun langkung padet sareng bergaya.

The sidestep boga rupa-rupa finish jeung bahan.The padet stainless steel pedal bisa dijieun kawas eunteung, kalawan unggal sisi bersinar.The lightweight alloy aluminium pedal bisa coated pikeun nyegah karat jeung korosi, sarta bisa cocog sagala asesoris coated.

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (1)

Dina situs wéb e-commerce suku cadang mobil, pedal mobil anu paling laris sareng dipeunteun pangluhurna rengking, sareng sapuluh pedal sisi SUV paling luhur di 2021 dipilih salajengna.Hayu urang tingali!Kuring miharep éta bisa nyadiakeun Anjeun nilai mangpaat.

No.10 Romik RAL

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (2)

Brand sidestep ieu disebut romik ral, nu cocog pisan pikeun pickups kuat tur SUVs.Ieu brings pangaruh thunderous.Selesai tékstur ieu dirancang pikeun nyayogikeun cengkraman anu tiasa dipercaya dina iklim naon waé.Salaku tambahan, desain melengkung ogé ngajantenkeun kurva alami sisi SUV anjeun katingali saé.Anu paling penting, éta gaduh garansi saumur hirup.

Kaunggulan: adaptability lega pikeun kandaraan kirang umum

Kakurangan: prosés instalasi tiasa sesah

No.9 Go Badak Dominator D6

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (3)

The go badak gubernur D6 sidestep dirancang pikeun supir treuk anu pisan nuntut dina mobil maranéhanana.

Struktur baja awét na nyadiakeun hambalan teguh pikeun wahana jeung ngajaga slaider sapanjang panel kango.Daya tahan sareng panyalindungan sanés ngan ukur kauntungan tina pedal.Éta ogé ngagaduhan permukaan tapak 6 inci anu lega kalayan pola héksagonal anu digedékeun pikeun mastikeun yén sapatuna henteu dieunakeun atanapi pareum.

Kauntungannana: lega ti loba pedals

kalemahan: saeutik leuwih mahal ti pedals lianna

No.8 Steelcraft stx100

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (4)

Pedal séri Steelcraft stx100 mangrupikeun produk anu paling laris tina Steelcraft.Pedal séri Stx100 ngagabungkeun gaya modis sareng kakuatan padet.pedals ieu ngajalin tina T304 stainless steel.Unggal set dirancang husus pikeun nyocogkeun brand anjeun sarta modél, kalawan jaminan hirupna pikeun mastikeun yén guys ieu bakal ngaleuwihan umur treuk anjeun sorangan.

Kaunggulan: dijieunna tina aluminium kelas aviation, penampilan: kelas OEM

kalemahan: Jumlah cocok diwatesan, nu ngan lumaku pikeun SUV.

No.7 AMP Panalungtikan PowerStep Xtreme

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (5)

Nalika anjeun peryogi pedal listrik anu tiasa tahan kaayaan cuaca anu ekstrim, anjeun peryogi pedal Powerstep Xtreme amp Research.Pedal ieu dirarancang khusus pikeun tahan cahaya usum panas anu parah sareng hawa usum tiis.Nalika anjeun muka sareng nutup panto anjeun, motor listrik ngamungkinkeun pedal ieu manjangkeun sareng mundur sacara otomatis.Nalika ditarik deui, aranjeunna disumputkeun lengkep.Dina posisi ngalegaan, lampu LED terpadu nyaangan pedal, nu bisa nyadiakeun genah sanajan peuting poék.

Kaunggulan: otomatis;Dirancang khusus pikeun tahan kaayaan cuaca ekstrim

Kakurangan: hargana langkung luhur tibatan piring tetep.

No.6 Trident BruteBoard

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (6)

Fitur anu kasohor tina pedal bruteboard Trident nyaéta lebarna.Nalika asup sareng kaluar mobil anjeun, anjeun peryogi rohangan tambahan pikeun suku ageung anjeun, sareng pedal ieu mangrupikeun pilihan anu saé.Nepi ka 6 inci lega, dijieunna tina kuat 1,2 mm stainless steel atawa baja hampang.Pad undak bertekstur sareng nyayogikeun léngkah anu padet kana kendaraan anjeun.

Kaunggulan: lega ti loba pedals

Kakurangan: Teu kawas pedals sejen, éta boga cekelan.

No.5 Owens ClassicPro

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (7)

pedal Ieu raises panyalindungan ka tingkat anyar.Beungeut tapak lega anu éndah bakal ngahalangan batu, kerikil sareng lebu jalan sanés dina suku anjeun.Salaku tambahan, éta ogé nyayogikeun léngkah anu teguh sareng nyaman kalayan traction anti skid, anu tiasa ngabantosan supir sareng panumpang asup ka taksi anjeun.Untungna, struktur aluminium lightweight moal nempatkeun teuing tekanan dina anjeun.

Kauntungannana.Awét, kalayan rupa-rupa pilihan pikeun milih.

Kakurangan: struktur hampang, kawates beban-bearing

No.4 Go Badak RB20

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (8)

pedal ieu penampilan alus teuing jeung kinerja alus teuing.Ieu tiasa dipilih dumasar kana panjang taksi, sareng gaduh léngkah-léngkah suntikan suntikan pikeun nyangking penampilan anu modis sareng ngaropéa kana kendaraan.Sajaba ti éta, papan ieu bisa pinuh coated pikeun katingal sabenerna ngaropéa.

Kaunggulan: desain husus kandaraan, pas sampurna.

kalemahan: kelas low ningkatna bracket

No.2 AMP Panalungtikan PowerStep XL

Top 10 Papan Jalanan Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (10)

Ieu ogé sakumpulan pedal listrik.Nalika panto taksi dibuka, éta bakal manteng sareng nalika panto ditutup, éta bakal mundur.The amp Research powerstep XL pedal dijieunna tina hard die-casting aluminium sarta ngarojong beurat 600 pon.

Kaunggulan: posisi leuwih handap model dasar, cocog pikeun SUV jangkung tur treuk pickup.

Kakurangan: hargana langkung luhur tibatan kalolobaan pedal.

No.1 AMP Panalungtikan PowerStep

10 Papan Ngajalankeun Pangsaéna pikeun Musim Gugur 2021 Papan Peunteun Pangluhurna pikeun Treuk & SUV (11)

Lamun anjeun make susunan pedals listrik, anjeun bakal ngingetkeun kolega Anjeun, peers, mitra, babaturan jeung kulawarga.

Nalika anjeun muka panto, pedal ieu bakal manteng, sareng nalika anjeun nutup panto, aranjeunna bakal mundur.Ieu jenis fashion jeung ékspansi otomatis tina téhnologi pasti bakal brighten panon jalma.

Sarta pedal ieu pisan praktis, tur teu aya masalah ngarojong 600 pon.Éta ogé gampang dipasang.Gampang nyambungkeunana langsung ka port OBD-II anjeun.Teu perlu nyabut kawat atawa panto.

Kaunggulan: kualitas luhur, desain seamless sarta fungsi

Kakurangan: hargana langkung luhur tibatan pedal anu tetep.


waktos pos: Apr-28-2022
whatsapp