• head_banner_01

Produsén Lengkah Sisi SUV Profésional Di Cina.

Zhenjiang Jazz Off-Road Automobile Parts Co., Ltd mangrupikeun perusahaan anu khusus dina R&D, desain, produksi sareng penjualan pedal samping mobil, rak koper sareng bar payun sareng pungkur.

Kusabab ngadegna, parusahaan geus salawasna nengetan ngembangkeun sarta desain produk anyar jeung budidaya kualitas staf, desain kuat tur kamampuhan ngembangkeun, produksi badag skala, manajemén kualitas ketat tur sampurna, sistem pamasaran efisien sarta sistematis, haneut tur jasa saatos-jualan wijaksana, nu geus ningkat reputasi jeung pangsa produk parusahaan di pasar ti taun ka taun.Sistim eupan balik manajemén spiral mangrupa dadasar pikeun ngembangkeun JS Company.Budaya perusahaan ramah enriches konotasi organisasi, nu constitutes gaya nyetir pikeun ngembangkeun strategis JS Company.JS geus salawasna nyokot "integritas dumasar, inovasi berorientasi" salaku filosofi perusahaan, ti nyadiakeun layanan palanggan kualitas luhur salaku puseur gawé, pikeun minuhan sarat tina layanan palanggan salaku kriteria karya, sarta ka "nyieun kamakmuran, innovate nilai pikeun konsumén. , nyieun pangwangunan pikeun usaha jeung nyieun prospek pikeun pagawé", Ngudag merek nasional jeung ngawula ka nagara ngaliwatan industri.

pic perusahaan

Mun anjeun kabetot dina salah sahiji produk urang atawa boga masalah naon ngeunaan urutan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Kami gaduh solusi anu pangsaéna, penjualan ahli sareng tim téknis.Urang tiasa nawiskeun rentang pinuh ti pre-jualan ka layanan sanggeus-jualan.Kami leres-leres bakal ngabimbing para nasabah ngeunaan téknik aplikasi pikeun ngadopsi produk sareng solusi urang ogé cara milih bahan anu pas.Kalayan kakuatan téknis anu kuat, prosés kualitas anu tiasa dipercaya, harga anu lumrah sareng palayanan palanggan anu sampurna, kami bakal nyobian pangsaéna pikeun nyayogikeun produk anu kualitas luhur sareng ngamajukeun kerjasama anu langgeng sareng para nasabah.

warta-2
warta-1

Jantung anu ikhlas sapertos emas mangrupikeun pondasi jasa kami, sareng silaturahim anu tetep mangrupikeun ngungudag anu langgeng;Lalu lintas anu aman sareng lancar mangrupikeun tujuan idéal urang.Perusahaan JS bakal damel sareng anjeun pikeun nyiptakeun énjing anu saé!

warta-3

waktos pos: Apr-28-2022
whatsapp