• head_banner_01

Kumaha carana milih rak bagasi mobil cocog jeung kotak hateup?

Naon waé anu ditambihkeun kana mobil kedah sah sareng patuh, janten urang tingali heula aturan lalu lintas !!

Numutkeun Pasal 54 tina peraturan pikeun palaksanaan hukum kasalametan lalu lintas jalan Républik Rakyat Cina, beban kandaraan motor teu kudu ngaleuwihan beurat beban disatujuan dina lisénsi nyetir kandaraan motor, sarta loading panjang sarta lebar wajib. teu ngaleuwihan angkot.Kandaraan panumpang henteu kedah ngangkut barang-barang kecuali rak bagasi di luar awak kendaraan sareng bagasi anu dipasang.Jangkungna rak bagasi mobil panumpang henteu kedah langkung ti 0,5m ti hateup sareng 4m tina taneuh.

Janten, tiasa aya rak koper dina hateupna, sareng koper tiasa ditempatkeun, tapi henteu tiasa ngaleuwihan wates undang-undang sareng peraturan.
Nyatana, aranjeunna gaduh dua jinis kotak koper, tapi aranjeunna tiasa milih tina seueur teuing modél:

Kumaha carana milih rak bagasi mobil sareng kotak hateup anu cocog (1)

1. Pigura bagasi
Komposisi umum: rak bagasi + pigura bagasi + net bagasi.

Keunggulan rangka atap:
a.Watesan rohangan kotak bagasi leutik.Anjeun tiasa nempatkeun hal di will.Salami anjeun henteu ngaleuwihan wates jangkungna sareng lebar, anjeun tiasa nempatkeun saloba anu anjeun pikahoyong.Ieu tipe kabuka.
b.Dibandingkeun koper, harga pigura bagasi relatif murah.

Kelemahan rangka atap:
a.Nalika nyetir, urang kedah mertimbangkeun efisiensi.Meureun anjeun meuntas liang sasak sarta nyangkut dina titik nonjol, lajeng narik hal sarta megatkeun bersih.
b.Dina poé hujan jeung salju, hal teu bisa nempatkeun, atawa teu gampang nempatkeun, sarta teu merenah pikeun nutupan aranjeunna.

2. Kotak hateup
Komposisi umum: rak bagasi + kalapa.

Keunggulan roof box:
a.Kotak hateup tiasa langkung saé ngajaga koper tina angin sareng panonpoé salami perjalanan, sareng gaduh panyalindungan anu kuat.
b.Privasi kotak hateupna langkung saé.Henteu masalah naon anu anjeun pasang, jalma henteu tiasa ningali saatos anjeun nutup.

Kakurangan kotak atap:
a.Ukuran kotak hateupna geus dibereskeun, jadi teu acak sakumaha pigura, sarta volume bagasi ogé kawilang kawates.
b.Dibandingkeun jeung pigura, harga kotak hateupna leuwih mahal.

Kumaha carana milih rak bagasi mobil sareng kotak hateup anu cocog (2)

waktos pos: Apr-28-2022
whatsapp